ΚΑΤΙ πρέπει να κάνει σίγουρα πολύ καλά για να χαίρει της εμπιστοσύνης των συναδέλφων του για 12 συνεχόμενες θητείες στο Σωματείο Ταχυδρομικών Ηπείρου, τμήμα Άρτας.


Ο Γιώργος Γκόκας (φωτο) εκλέχθηκε για 12η φορά πρόεδρος, φτάνοντας να κρατά εν συνόλω το τιμόνι του τοπικού συνδικαλιστικού οργάνου για 36 συναπτά έτη! Στις εκλογές που διεξήχθησαν 7 Δεκεμβρίου εκλέχθηκε εκ νέου πρόεδρος και για τέταρτη φορά εκπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία.
Νομίζουμε ότι δεν είναι τυχαίο. Είναι που η διάθεσή του για προσφορά τόσο προς τους πολίτες όσο και προς τους συναδέλφους του, περισσεύει. Πάντα ευδιάθετος, χαμογελαστός, αεικίνητος και έτοιμος να δίνει λύσεις. Αυτό τον κάνει ιδιαιτέρως αγαπητό και στους πολίτες. Πρόκειται για άνθρωπο κοινωνικό, συμμετοχικό, ευγενικό και μαχητικό όταν χρειάζεται. Του ευχόμαστε καλή θητεία και κάθε επιτυχία.
Το υπόλοιπο πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζουν μετά τις εκλογές, οι: Χρήστος Στύλιος (αντιπρόεδρος), Σταύρος Κοντοδήμας (γραμματέας), Βαγγέλης Χασκής (ταμίας), Γεώργιος Μάστορας (μέλος).
Στο Περιφερειακό τμήμα Ηπείρου εκλέχθηκαν οι: Δημήτριος Λάμπρης, Κωνσταντίνος Γκορμπάκης, Σταύρος Κοντοδήμας, Θεοχάρης Τσώλης και Χρήστος Στύλιος.
Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία και καλή χρονιά με υγεία.
Ευχαριστούμε θερμά και για τις δικές τους ευχές που έφτασαν στα γραφεία μας με μια καλαίσθητη χριστουγεννιάτικη κάρτα, που κοσμεί την εφημερίδα μας. Ιδιαιτέρως πρέπει να πούμε ότι μάς χαροποιεί το γεγονός ότι αντί των ηλεκτρονικών, το Σωματείο μετέφερε δια ζώσης την κάρτα με τις ευχές του προς την εφημερίδα μας.
Το βρίσκουμε πάρα πολύ ζεστό και ανθρώπινο. Αντευχόμεθα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ