ΩΡΑΙΑ αυλαία για το 2021 και… παρήγορη υποδοχή για το νέο έτους μάς επιφυλάσσει η Ιόνια οδός!


Από τα μεσάνυχτα, λοιπόν, της προσεχούς Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου ξημερώνοντας Πρωτοχρονιά, οι διερχόμενοι από την Ιόνια οδό θα δουν αυξήσεις στους σταθμούς διοδίων σε όλες τις κατηγορίες (δίκυκλα, ελαφρά οχήματα, φορτηγά, λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις άξονες, φορτηγά και άλλα οχήματα με τέσσερις ή περισσότερους άξονες).
Προκειμένου να διευκολυνθείτε ως προς την ανάγνωση του πίνακα και τις νέες διαμορφωθείσες τιμές που εμφανίζονται με κόκκινο, επεξηγούμε τις κατηγορίες των τροχοφόρων.
Στην 1η κατηγορία περιλαμβάνονται τα δίκυκλα και τρίκυκλα. Στην 2η τα ελαφρά οχήματα (πχ ΙΧ), με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και ύψος έως 2,20 μέτρα. Στην 3η τα φορτηγά, τα λεωφορεία και άλλα οχήματα με λιγότερους από τέσσερις άξονες, καθώς οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο με δύο ή τρεις άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα. Στην 4η κατηγορία τα φορτηγά και άλλα οχήματα με τέσσερις ή περισσότερους άξονες, καθώς και οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο με τέσσερις ή περισσότερους άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα.
Σε ότι αφορά παραδείγματος χάρη τις αυξήσεις στις τιμές των διοδίων για ΙΧ, διαμορφώνονται ως εξής, στα πιο κοντινά μας: Μετωπικός σταθμός Μενιδίου από 2,95 το κόστος αυξάνεται σε 3,05 ευρώ. Μετωπικός Τερόβου από 3,05 σε 3,15. Κι ακόμα: Μετωπικός Κλόκοβας από 2,95 σε 3,00 ευρώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here