ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς το ΚΔΑΠ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης) Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων που μάς θυμάται πάντα και ιδιαίτερα στις ημέρες που διανύουμε.


Διπλές και τρίδιπλες οι ευχαριστίες για τα δώρα που μας επιφύλαξε, για άλλη μια φορά, τα οποία προσλαμβάνουν ανεκτίμητη αξία, καθώς είναι φτιαγμένα από τα χεράκια των παιδιών.
Η ευχετήρια και πάντως πολύ ξεχωριστή κάρτα, όπως και το εκπληκτικά φιλοτεχνημένο, αυθεντικό, γήινο, τρυφερό ημερολόγιο, βρίσκονται ήδη αναρτημένα σε περίοπτη θέση των γραφείων της εφημερίδας μας. Και το κάναμε για να μάς θυμίζουν τον στίχο του τραγουδιού που έγραψε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, το ερμήνευσε ο Παύλος Σιδηρόπουλος και το συνέθεσε ο Μίκης Θεοδωράκης: «Υπερασπίσου το παιδί/ γιατί αν γλιτώσει το παιδί/ υπάρχει ελπίδα».
Εμείς θα προσθέταμε πως με ΚΔΑΠ σαν και του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, η ελπίδα δεν χάνεται, είναι εδώ. Μας συγκινήσατε για μια ακόμα φορά και θέλουμε να το εκφράσουμε. Τα φιλιά μας στα παιδιά και τις θερμότερες ευχές σε όλους σας. Επιτελείτε σοβαρό έργο και χαιρόμαστε ειλικρινά για τα αμοιβαία αισθήματα φιλίας. Καλά Χριστούγεννα. ΒΚ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ