ΣΤΟ ίδιο τραπέζι παρακάθισαν υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Στύλιος, υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης και δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, με περιεχόμενο της συζήτησης τα έργα υποδομών στον Δήμο.


Η συνάντηση έγινε στο υπουργείο Υποδομών και το καλό νέο που προκύπτει είναι η χρηματοδότηση του Δήμου με 400.000 ευρώ για αποκατάσταση ζημιών από θεομηνίες κατά την προηγούμενη διετία, εκφράζοντας προς τούτο ο δήμαρχος τις ευχαριστίες του προς τον κ. Καραγιάννη, ενώ ευχαριστίες επιφυλάσσει και προς τον Γιώργο Στύλιο που «και η δική του συμβολή – όπως σημειώνει στον “T” – είναι σημαντική για την επίτευξη των στόχων μας».
Στην ίδια συνάντηση, ο Χρ. Τσιρογιάννης έθεσε υπόψη του υφυπουργού Υποδομών και άλλα σημαντικά θέματα, όπως για παράδειγμα την κατασκευή της νέας γέφυρας Άρτας – Κεραματών στο ύψος του Τριγώνου, την ολοκλήρωση της μελέτης και υλοποίηση των αντιπλημμυρικών έργων, την κατασκευή των εγγειοβελτιωτικών έργων στον κάμπο, την χρηματοδότηση για την άρση επικινδυνότητας του οδικού δικτύου, τα συνοδά προς την Ιόνια οδό έργα (αντιπλημμυρικά και προσβάσεις), όπως και έργα που αφορούν την σχολική στέγη.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο, με ενδιάμεσο και τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, εγκαινιάζεται μια πιο στενή συνεργασία με το υπουργείο Υποδομών με στόχο την κοινή πορεία στα μεγάλα θέματα που αφορούν την περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ