ΤΗΝ έκθεση «Κερνάμε Ήπειρο» στο Ζάππειο Μέγαρο από την περασμένη Παρασκευή έως την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, μεταξύ άλλων, τίμησε με την παρουσία του και ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.


Την έκθεση διοργάνωσε η Περιφέρεια, με τους επισκέπτες να γεύονται αυθεντικά προϊόντα της Ηπειρωτικής γης, αποσπώντας θετικότατες κριτικές. Και επειδή το κοινό είχε κιόλας την ευκαιρία να κάνει επιτόπου αγορές, δεν ήταν λίγοι αυτοί που έφευγαν με γεμάτες σακούλες. Ανάμεσα στους εκθέτες ήταν παραγωγοί και από την Άρτα, κάνοντας γνωστά τα προϊόντα τους στους Αθηναίους, αλλά και τους διαμένοντες στην πρωτεύουσα.
Όσο για τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη, βρέθηκαν για ακόμα μια φορά πιο κοντά, όπως διακρίνουμε και στην φωτο.
Και μια διευκρίνιση: Ο… μποναμάς των 3 εκατ. ευρώ για το δίκτυο οδοφωτισμού της περιφερειακής οδού στον αστικό ιστό της πόλης που ανακοινώθηκε προχτές Δευτέρα, απλά σχεδόν συνέπεσε με την συνάντηση στο Ζάππειο.
Πρόκειται για το αποτέλεσμα επεξεργασιών που προηγήθηκαν ώστε ακολούθως να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ. Απλά ο δήμαρχος θα πρέπει να το έμαθε πρώτος δια στόματος Αλ. Καχριμάνη που έβαλε και την υπογραφή. Δεχόμενος φυσικά τις ευχαριστίες του Χρ. Τσιρογιάννη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here