«Αναστήλωση της γέφυρας Πλάκας, ένα εγχείρημα παγκόσμιας εμβέλειας», είναι το θέμα επιστημονικής εκδήλωσης που επέλεξε για φέτος η Ακαδημαϊκή Εταιρεία Άρτας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο «ΣΚΟΥΦΑΣ».


Ως ομιλητής στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ» επιλέχθηκε ο Δημήτριος Καλιαμπάκος (ένθετη φωτο), καθηγητής Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), συντονιστής της ομάδας έργου του ΕΜΠ για την αναστήλωση της γέφυρας.
Διοργανωτές είναι ο Γεώργιος Κολιός, καθηγητής Φαρμακολογίας τμήματος Ιατρικής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ο Φώτιος Μάρης, καθηγητής Διευθέτησης Ορεινών Υδάτων, τμήματος Πολιτικών Μηχανικών και αντιπρύτανης Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και η Χρύσα Τζουμάκα – Μπακούλα, ομότιμη καθηγήτρια Παιδιατρικής, τμήματος Ιατρικής εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το προεδρείο αποτελούν ο Φώτιος Μάρης και η Χρύσα Τζουμάκα – Μπακούλα και σύμφωνα με το πρόγραμμα η προσέλευση και οι χαιρετισμοί θα γίνουν από 7 έως 7:30 το βράδυ. Η ομιλία θα ξεκινήσει 7:30 και θα διαρκέσει έως 8:30 το βράδυ. Στο διάστημα από 8:30 έως 9:30 το βράδυ θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα και θα ακολουθήσει συζήτηση. Συντονιστής θα είναι ο Γιώργος Κολιός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ