«Μάγεψε μικρούς και μεγάλους το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που φωταγωγήθηκε την Παρασκευή, πλημμυρίζοντας φως και αισιοδοξία την πόλη και τους κατοίκους της», σημειώνεται σε ανακοίνωση Τύπου του Δήμου Αρταίων.


Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται: «Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου, δόθηκε από την υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, η οποία μετά από πρόσκληση του δημά-ρχου, άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία της Άρτας.
Η ατμόσφαιρα ήταν ακόμη πιο ξεχωριστή με την Φιλαρμονική του Συλλόγου “ΣΚΟΥΦΑΣ” να δίνει τον ρυθμό με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες της».
Στον σύντομο χαιρετισμό του ενόψει των εορτών, ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης ανέφερε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που ανάβουμε το δέντρο μας με την υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη. Ένα γεγονός που υποδηλώνει το ενδιαφέρον της για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας. Το 2022 να είναι μια χρονιά υγείας, αισιοδοξίας και δημιουργίας. Ξεκινάμε από το κέντρο του Δήμου μας και φωτίζουμε όλη την πόλη, τα χωριά μας και όλες τις γειτονιές. Θέλουμε να έχουμε την πόλη μας φωτεινή, γιορτινή, αισιόδοξη. Καλές γιορτές με υγεία και δύναμη».
Η υφυπουργός, απευθυνόμενη προς τους πολίτες της Άρτας είπε: «Ας είναι αυτά τα φώτα που θα ανάψουμε, φώτα ελπίδας αλλά και μιας ευχής από όλους μας στους ανθρώπους που τώρα περνούν δύσκολα, να τα ξεπεράσουν γρήγορα».
Στην φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Στύλιος, ο οποίος μετέφερε τις δικές του ευχές προς τους Αρτινούς πολίτες, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Λιόντος, περιφερειακοί σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, αλλά και δημότες, μικροί και μεγάλοι.
Με την ίδια ανακοίνωση ο Δήμος Αρταίων ευχαριστεί όλους τους συμπολίτες που έδωσαν το «παρόν» στη εκδήλωση παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, καθώς επίσης την Φιλαρμονική του «ΣΚΟΥΦΑ», όπως και όλα τα στελέχη του Δήμου Αρταίων που εργάστηκαν για τον στολισμό του Δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ