Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η ΔΕΕΠ ΝΔ Άρτας με αφορμή την διήμερη επίσκεψη της υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη στην Άρτα:

«Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021, η Υφυπουργός Τουρισμού, κυρία Σοφία Ζαχαράκη, παρουσία και του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γεωργίου Στύλιου,επισκέφτηκε την πόλη της Άρτας κατά την διάρκεια περιοδείας της και μετά από πρόσκληση που της έγινε από την ΔΕΕΠ Άρτας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συναντήθηκε με θεσμικούς παράγοντες και φορείς συλλόγων με αντικείμενο τους τον τουρισμό, στο Δημαρχείο Άρτας, όπου έγινε ένας γόνιμος διάλογος μεταξύ των, πάνω στα θέματα που αφορούν την τουριστική ανάπτυξη και προβολή της περιοχής μας. Στη συνέχεια η Υφυπουργός, επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτης και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τα γραφεία της ΔΕΕΠ Άρτας όπου συναντήθηκε με μέλη της ΔΕΕΠ, των ΔΗΜΤΟ και πολιτευτές του Νομού. Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Άρτας, κ. Νικόλαος Σπύρου, αφού καλωσόρισε την Υφυπουργό, την ευχαρίστησε, για την αποδοχή της πρόσκλησης της ΔΕΕΠ να επισκεφτεί την Άρτα ύστερα και από τη κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν στο Υπουργείο. Τόνισε ότι στόχος μας είναι να «εκμεταλλευτούμε» όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας στον τομέα του τουρισμού, καθώς η περιοχή μας διαθέτει πολλά είδη εναλλακτικού τουρισμού, που μπορούν να επιφέρουν ανάπτυξη στον οικονομικό τομέα και φυσικά στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για τους νέους μας.

Η Υφυπουργός, δήλωσε ιδιαίτερα ενθουσιασμένη από την επίσκεψή της στην Άρτα και ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την υποδοχή και τη φιλοξενία. Εξέφρασε την αισιοδοξία της για τον τουρισμό για τον επόμενο χρόνο και τόνισε την ανάγκη να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των θεσμικών φορέων του νομού με απώτερο σκοπό την αναζήτηση νέων λύσεων και πρακτικών που θα έχει ως αποτέλεσμα την μεγαλύτερη προβολή και ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής.

Τέλος, η Υφυπουργός, ευχήθηκε στα μέλη της ΔΕΕΠ και των ΔΗΜΤΟ του Νομού, καλή δύναμη και καλή θητεία στα νέα τους καθήκοντα τονίζοντας τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ μελών και κόμματος που θα στοχεύει στην καλύτερη αναμετάδοση των κοινωνικών και πολιτικών θεμάτων που ανακύπτουν στον νομό για την υλοποίηση του κύριου στόχου της κυβέρνησης, δηλαδή, μιας ουσιαστικής κοινωνικής πολιτικής προς τον πολίτη.

Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021,η Υφυπουργός, επισκέφτηκε το λιμάνι της Κορωνησίας, τη Δημοτική Πινακοθήκη « Γ. Μόραλης »όπου είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στη μεγάλη έκθεση « Γιάννης Μόραλης- Στη Γενέτειρα » καθώς και άλλους αρχαιολογικούς και βυζαντινούς  χώρους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ