Στην Άρτα θα βρεθεί την Τετάρτη  ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Δημήτρης Τζανακόπουλος (φωτο), ο οποίος θα παραμείνει και την Πέμπτη, πραγματοποιώντας κύκλο επισκέψεων και συναντήσεων με εκπροσώπους φορέων και παραγωγικών τάξεων.
Το πρόγραμμα περιοδείας του και πρώην υπουργού που είναι ενταγμένο στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης του κόμματος ενόψει της αυριανής ομιλίας του προέδρου Αλέξη Τσίπρα στα Ιωάννινα, ξεκινά σήμερα Τετάρτη 12 το μεσημέρι με επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας – Εμβολιαστικό Κέντρο Άρτας. Στη μια το μεσημέρι θα συναντηθεί με το ΔΣ της ΕΛΜΕ Άρτας στα γραφεία του Συλλόγου και στις 2 με το ΔΣ του Συλλόγου Νηπιαγωγών και Δασκάλων Άρτας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.
Ο Δημ. Τζανακόπουλος στις 6 το απόγευμα πρόκειται να συναντηθεί με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας, στις 7 με την Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου και στις 8 με το ΔΣ του Συλλόγου Εστίασης. Όλες οι απογευματινές συναντήσεις θα γίνουν στον χώρο του Επιμελητηρίου.
Αύριο Πέμπτη, 10 το πρωί, έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον πρύτανη και τους προέδρους Γεωπονικής Σχολής, Μουσικών Σπουδών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με έδρα την Άρτα. Η συνάντηση θα γίνει στο Διοικητήριο του Πανεπιστημίου. Θα ακολουθήσει βόλτα στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης και καφέ στην καφετέρια «MAXIM» στην κεντρική πλατεία (πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως), όπου θα γίνει ανοιχτή συζήτηση.
Στη 1 το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ (Βλαχούτση 5, πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ