ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ στο τηλεοπτικό κανάλι «ΣΚΑΙ», στην εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη και της Λένας Φλυτζάνη, ήταν το περασμένο Σάββατο ο φίλος ψυχίατρος – ψυχοθεραπευτής Στάθης Μπαρτζώκας.


Καταρχήν αυτό που προσέξαμε πάρα πολύ ήταν πως ο Στάθης εμφανίστηκε άνετος, δεν δυσκολεύτηκε σε καμία ερώτηση, έδωσε σύντομες αλλά περιεκτικές απαντήσεις σε όλα, επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά ότι είναι βαθύτατος γνώστης της επιστήμης που υπηρετεί και φυσικά ότι δεν… παίζεται με τις ενδυματολογικές επιλογές του.
Σκιαγραφώντας το «προφίλ» των ανεμβολίαστων έκανε λόγο για παράνοια και για τις συγκεντρώσεις τους ότι είναι ωσάν καρκινοπαθείς να διαδηλώνουν κατά των χημειοθεραπειών. Υπερασπίστηκε με πάθος την αποτελεσματικότητα του εμβολίου, καλώντας όσους δεν το έκαναν να σπεύσουν διότι χαρίζει ζωή.
Αν και με ολόκληρη την καρδιά του στην Άρτα, ο Στάθης βρίσκεται και κινείται, σ’ έναν ευρύτατο κοινωνικό και πολιτικό κύκλο στην Αθήνα όπου διατηρεί το ιατρείο του (Κολωνάκι), είναι κοινά αποδεκτός και οι απόψεις του ενισχύουν πάντα τον διάλογο στα διάφορα στέκια, έστω κι αν στο τέλος ενίοτε καταλήγει ζωηρός.
Όσο για το γνωστικό του αντικείμενο δεν το συζητάμε, βρίσκεται στην κορυφή και χαίρει της αναγνωρίσεως των συναδέλφων του.
Μετά την τρισέλιδη συνέντευξη στον Δημήτρη Δανίκα, στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» πριν λίγες ημέρες, ήρθε η εμφάνιση στον «ΣΚΑΙ» και έπεται συνέχεια. Έχει πολλά να πει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ