«Μπορούμε ενώνοντας όλες τις δυνάμεις και όλες τις γενιές του 1-1-4, του Πολυτεχνείου, της Μεταπολίτευσης να έχουμε ένα κόμμα όχι χρήσιμο για τους αντιπάλους του, αλλά επικίνδυνο για αυτούς και χρήσιμο για την ελληνική κοινωνία», τόνισε από την Άρτα το απόγευμα της Κυριακής ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης συνοδευόμενος από τον γραμματέα της ΝΕΣ Αλέξη Σερέτη, φτάνοντας στην κεντρική πλατεία της πόλης, έτυχε θερμής υποδοχής από στελέχη, μέλη και φίλους του ΚΙΝΑΛ. Μίλησε στον εσωτερικό χώρο του καφέ «Βυζάντιο», απευθυνόμενος σε ένα αρκετά μεγάλο κομματικό ακροατήριο, όπου Ανάμεσά τους ο βουλευτής Άρτας Χρήστος Γκόκας, ο γραμματέας Τομέα Εργασίας του κόμματος και υποψήφιος βουλευτής Άρτας στις εκλογές του 2019 Χρήστος Μέγας, ο επικεφαλής του συνδυασμού Γέφυρα στο Μέλλον, πρώην δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης, η δημοτική σύμβουλος Βίκυ Βασιλάκη-Μητρογεώργου.

Ο ίδιος άσκησε κριτική για τους πολλούς θανάτους από την πανδημία που καταγράφονται κάνοντας λόγο για κράτος που οφείλει να ενημερώνει τους πολίτες σωστά και να μην αφήνει χώρο στην παραπληροφόρηση, ενώ ταυτόχρονα μίλησε για «άγονο δικομματισμό» που είναι -όπως είπε- εις βάρος της κοινωνίας.

Με έμφαση αναφέρθηκε στην αναγκαία κοινωνική πολιτική που θα πρέπει να ασκείται παράλληλα με τις μεγάλες επενδύσεις, όμως προέβη σε ανάλυση όσων πρέπει να κάνει η επίσημη πολιτεία για να υπερασπιστεί τους πολίτες της χώρας από μια αυριανή φτωχοποίηση, εις ότι αφορά το κόστος της ενέργειας.

Για «διαχείριση» επέκρινε την σημερινή κυβέρνηση τονίζοντας ότι «ο Μητσοτάκης επαναπαύεται εφόσον εκείνος την κάνει καλύτερα από τον ΣΥΡΙΖΑ» και κάλεσε τα μέλη του κόμματος να συμμετέχουν ενεργά στην ανανέωση του ΠΑΣΟΚ από τη βάση. «Για ένα ανοιχτό κόμμα», είπε και πρόσθεσε: «Τέρμα τα φέουδα, να το φτιάξουμε από τα κάτω».

Περισσότερα σε αναλυτικό ρεπορτάζ στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ Άρτας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ