Κείμενο που υπογράφεται από όλους τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Αρτινών Συνεργασία» με επικεφαλής τον δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη, σύμφωνα με το οποίο προχωρούν ενωμένοι με ορίζοντα τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, έδωσε στη δημοσιότητα η Δημοτική Αρχή.


Στο κείμενο αναφέρουν: «Εμείς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, μέλη της «Αρτινών Συνεργασία» επικαιροποιούμε τις αρχές και τις αξίες που μας ενώνουν, δηλώνοντας πως συνεχίζουμε ενωμένοι και αλληλέγγυοι τον δρόμο του καθήκοντος απέναντι στον Αρτινό λαό και με ορίζοντα τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Αρχές και αξίες που αποτελούν σταθερούς οδηγούς μας στην προσπάθεια για μια Άρτα που καλυτερεύει μέρα με την ημέρα. Που βασίζονται: Στην πίστη ότι η Αυτοδιοίκηση είναι πέρα και πάνω από τα κόμματα. Στην πεποίθηση ότι ο τόπος μας προοδεύει, συνδυάζοντας το παλιό με το νέο, την εμπειρία με το όραμα. Στην πεποίθηση πως ο Δήμος μας προχωρά μπροστά μέσα από την συστηματική δουλειά και την σύνθεση απόψεων.
Με γνώμονα τα παραπάνω, δεσμευόμαστε πως με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη, ο καθένας από εμάς ως αυτόνομη μονάδα και όλοι μαζί ως συλλογική οντότητα, θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να διασφαλίσουμε την βιωσιμότητα στο σήμερα και την ανταπόκριση στις απαιτήσεις του αύριο.
Με διαφανείς διαδικασίες και χρηστή διοίκηση, με εργατικότητα και συμμετοχικότητα, με πίστη στις δυνατότητες αυτής της Παράταξης αλλά πάνω απ’ όλα με αγάπη για τον τόπο μας, συνεχίζουμε προσηλωμένοι και αλληλέγγυοι απέναντι στους δημότες και στις δυνατότητες της Άρτας. Συνεχίζουμε ενωμένοι και αλληλέγγυοι. Ενωμένοι, με ορίζοντα τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και το καθήκον μας απέναντι στους Αρτινούς συμπολίτες μας.
Οι υπογράφοντες Δημοτικοί Σύμβουλοι: Τράμπας Κωνσταντίνος, Σιαφάκας Χριστόφορος, Πανέτας Γιώργος, Κωλέτσος Παντελής, Χαρακλιάς Κώστας, Χρηστούλης Σωτήρης, Ευαγγέλου Δημήτρης, Κοτσαρίνης Μι-χάλης, Σφήκας Δημήτρης, Γαλάνης Παναγιώτης, Λιόντος Νίκος, Μπουκουβάλας Γιώργος, Μάρος Κώστας, Σπάκα Χριστίνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ