Ένα σύγχρονο λεωφορείο (minibus) που θα αναβαθμίσει ουσιαστικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ και στα παιδιά με ειδικές ανάγκες, απόκτησε ο Δήμος Αρταίων.

«Με το ιδιόκτητο σύγχρονο λεωφορείο, που χρηματοδοτήθηκε κατά τα 2/3 από τον Δήμο Αρταίων και κατά το 1/3 από την Περιφέρεια Ηπείρου -επισημαίνεται σε ανακοίνωση Τύπου- τα παιδιά θα μπορούν να μετακινούνται με ασφάλεια και ποιότητα από τα σπίτια τους προς το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, αλλά και προς τις δραστηριότητες που διοργανώνονται.

Το όχημα διαθέτει 12 θέσεις για και δυο θέσεις για αναπηρικά αμαξίδια, με τον Δήμο να αναλαμβάνει πέρα από τα έξοδα για την απόκτησή του και τις δαπάνες καυσίμων, επισκευών και συντήρησης, τελών κυκλοφορίας και κάθε άλλη πιθανή δαπάνη κατά τη χρήση του οχήματος.

Η παράδοση του λεωφορείου έγινε την Παρασκευή σε κλίμα συγκίνησης και χαράς στο χώρο του ΚΔΑΠ ΜΕΑ από τον δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη και τους πρόεδρους, ΔΗΚΕΔΑ Δημήτρη Σφήκα, ΑΔΑΕ ΟΤΑ Παναγιώτη Γαλάνη, και από τα στελέχη του ΚΔΑΠ ΜΕΑ. Στην επίσκεψη διαπιστώθηκε από κοντά η χαρά των παιδιών και των εργαζομένων για την απόκτηση του δικού τους καινούριου λεωφορείου».

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννης, ανέφερε: «Με ευαισθησία και σεβασμό υλοποιούμε έργο με κοινωνικό πρόσημο, παραδίδουμε στα παιδιά μας, ένα λεωφορείο καινούριο, ενεργειακό, τελευταίας τεχνολογίας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε με κοινωνική ευαισθησία και αγάπη παρέχοντας όλα τα εφόδια στα παιδιά που πραγματικά αγωνίζονται και το αξίζουν. Δεν θέλουμε να μένει κανένα παιδί στο σπίτι, όλα τα παιδιά αξίζουν την μόρφωση και την ψυχαγωγία. Ευχαριστώ τόσο τον πρώην πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΑ Π. Γαλάνη, όσο και τον νυν Δημήτρη Σφήκα για την συμβολή τους. Επιπλέον ευχαριστώ ιδιαίτερα και την Περιφέρεια Ηπείρου που πάντα στέκεται αρωγός στις προσπάθειες του Δήμου μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ