ΣΕ εξέλιξη, απ’ ότι πληροφορούμαστε, βρίσκονται στη ΝΕΣ ΚΙΝΑΛ Άρτας οι συζητήσεις επί των διαδικαστικών για τις εσωκομματικές εκλογές (5 Δεκεμβρίου ο πρώτος γύρος και 12 του ίδιου μήνα ο δεύτερος).


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πρόκειται να στηθούν οκτώ συνολικά κάλπες, τρεις στην πόλη της Άρτας και από μια σε Κομπότι, Ανέζα, Άνω Καλεντίνη, Άγναντα και Βουργαρέλι, σε μια προσπάθεια να καλυφθεί γεωγραφικά ολόκληρος ο νομός. Προκειμένου να φέρουν κατά τον καλύτερο τρόπο εις πέρας την εκλογική διαδικασία θα υπάρξει υποστήριξη από 40 άτομα στα «εκλογικά τμήματα», πέντε σε καθένα από αυτά. Όσο για τα ακριβή σημεία της ψηφοφορίας οι οριστικές αποφάσεις αναμένονται αυτή την εβδομάδα.
Τοπικό στέλεχος με το οποίο κουβεντιάζαμε το κλίμα που επικρατεί, μάς έλεγε ότι δεν υπάρχει καμιά σχέση με τις αντίστοιχες εσωκομματικές το 2017. «Τότε είδαμε και πάθαμε να οργανώσουμε την εκλογική διαδικασία. Δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ, διότι δεν παρατηρήθηκε προθυμία. Τώρα τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Οι διαθεσιμότητες για την οργάνωσή της υπερκαλύπτουν τις ανάγκες μας. Και το πιο σημαντικό είναι ότι σύντροφοί μαςέρχονται αυτοβούλως για να βοηθήσουν. Το κλίμα έχει αλλάξει εντελώς». Α, ώστε, γι’ αυτό βλέπουμε χαρούμενα πλέον πρόσωπα στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here