Θετικά απαντά ο περιφερειάρχης στο αίτημα για ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Βουργαρελίου με ασθενοφόρο.

Στην απάντηση του, ο κ. Καχριμάνης αναγνωρίζει την ανάγκη που επισήμανε ο περιφερειακός συνδυασμός «Κοινό Των Ηπειρωτών» με επικεφαλής τον Γεώργιο Ζάψα, ύστερα από επίκαιρη ερώτηση που κατατέθηκε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδυασμού ο περιφερειάρχης «αναφέρεται επίσης στο διαρκές ενδιαφέρον και την συνδρομή της Περιφέρειας στο ΕΚΑΒ Ηπείρου με νέα ασθενοφόρα ή την συντήρηση -επισκευή άλλων που έχουν ακινητοποιηθεί. Μας ενημερώνει για την πρόθεση της Περιφέρειας Ηπείρου να εντάξει στο νέο ΕΣΠΑ την προμήθεια νέων ασθενοφόρων και προκειμένου να συμβάλει στην άμεση αντιμετώπιση υπαρκτών προβλημάτων, λόγω του πεπαλαιωμένου στόλου ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, διερευνά την δυνατότητα προμήθειας μεταχειρισμένων άριστης κατάστασης από χώρες του εξωτερικού. Και δεσμεύεται: Ένα από αυτά μπορεί να διατεθεί στο ΚΥ Βουργαρελίου, εφόσον αυτό ζητηθεί αρμοδίως είτε από την 6η ΥΠΕ, είτε από το ΕΚΑΒ».

«Απομένει ο χρόνος ανταπόκρισης στο αίτημα του ΚΥ Βουργαρελίου και η επίσπευση της προμήθειας του ασθενοφόρου που εν τέλει είναι το επίδικο και ζητούμενο», επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρέμβαση για το θέμα έκανε η Ουρανία (Ράνια) Γκίζα, περιφερειακή σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, της παράταξης «Κοινό των Ηπειρωτών»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ