ΥΠΑΡΧΟΥΝ ορισμένες οργανωτικές ανακατατάξεις στο ΚΙΝΑΛ (και στην Άρτα) ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για το νέο πρόεδρο του κόμματος στις 5 Δεκεμβρίου ο πρώτος και στις 12 ο δεύτερος.


Μια απ’ αυτές αφορά την σύσταση πλέον της Νομαρχιακής Επιτροπής Συντονισμού (ΝΕΣ), αντί της Νομαρχιακής Επιτροπής όπως την ξέραμε, η οποία επιλαμβάνεται κυρίως τα εκλογικά διαδικαστικά θέματα.
Γραμματέας της είναι ο και έως πρότινος γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Άρτας Αλέξης Σερέτης. Στην ίδια Επιτροπή, εν τω μεταξύ, μετέχουν εκπρόσωποι και των έξι υποψηφίων προέδρων που είναι οι εξής κατά αλφαβητική σειρά: Του Νίκου Ανδρουλάκη ο Γιώργος Μέγας (συνταξιούχος αστυνομικός). Του Παύλου Γερουλάνου ο Γεώργιος Παππάς (ασφαλιστής). Του Χάρη Καστανίδη ο Ευστάθιος Τσαντούκλας από το Κομπότι (συνταξιούχος ιδιωτικού τομέα). Του Ανδρέα Λοβέρδου ο Δημήτρης Τζίμας (δικηγόρος) και αναπληρωτής ο Γιάννης Βήχας (συνταξιούχος Εθνικής Τράπεζας). Του Γιώργου Παπανδρέου η Αλίκη Γεροκώτση (ιδιωτική υπάλληλος). Του Παύλου Χρηστίδη ο Θωμάς Ρίζος (δάσκαλος). Βρέθηκαν για όλους, οπότε δίνεται το σύνθημα της «μάχης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here