Φωνητικό εργαστήρι με ελεύθερη συμμετοχή και με καλεσμένο τον Δημήτρη Υφαντή, τραγουδοποιό, με μεγάλη καλλιτεχνική πορεία στον χώρο της μουσικής και του τραγουδιού, διοργανώνεται στο χώρο του Δημοτικού Ωδείου Άρτας.


Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, από 6 το απόγευμα έως 8 το βράδυ. Εντάσσεται στο πλαίσιο των ποικίλων εκδηλώσεων που υλοποιεί το Δημοτικό Ωδείο ανά τακτά χρονικά διαστήματα και απευθύνεται σε όσους εκφράζονται μέσα από το τραγούδι και επιθυμούν να βελτιώσουν τον τρόπο με τον οποίο το προσεγγίζουν.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «θα πραγματοποιηθούν ασκήσεις αναπνοής και σωστής τοποθέτησης καθώς και μία εισαγωγή στην ερμηνεία του τραγουδιού.
Η εμπειρία και η μεταδοτικότητα στην προσέγγιση της ερμηνείας του τραγουδιού από τον Δημήτρη Υφαντή, κάνει αυτό το εργαστήρι προσελκύσιμο για όλους, μαθητές μουσικής, φωνητικής, ερασιτέχνες, τραγουδιστές, φοιτητές αλλά και για όσους απλά αγαπούν το τραγούδι.
Λόγω των περιοριστικών μέτρων και του κανονισμού οι συμμετέχοντες θα πρέπει να επιδείξουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή ένα rapid test 24 ώρες πριν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ