«Παντελώς ανυπόστατο» χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του νοσοκομείου Άρτας το δημοσίευμα που αναφέρει ότι λόγω έλλειψης προσωπικού, υγειονομικοί του νοσηλευτικού μας ιδρύματος εργάζονται όντας θετικοί στον covid-19.


Σε απάντησή της αναφέρει: «Σας γνωρίζουμε ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι παντελώς ανυπόστατο. Στο σύνολο του προσωπικού (όχι μόνο νοσηλευτές), οι θετικοί είναι λιγότεροι από 0,5% , έχει γίνει πλήρης ιχνηλάτηση, τηρούνται στο ακέραιο τα υγειονομικά πρωτόκολλα και προφανώς κανείς θετικός στον ιό δεν εργάζεται. Όλες οι κλινικές και τα τμήματα του νοσοκομείου μας, λειτουργούν κανονικά και με απόλυτη υγειονομική ασφάλεια.
Είναι προσβολή για το προσωπικό του νοσοκομείου, το οποίο πράγματι ανταποκρίνεται άψογα στα καθήκοντά του, τηρώντας κάθε πρωτόκολλο και μέτρο προστασίας να σπιλώνεται αναίτια. Εάν κάποιοι θεωρούν ότι είναι μια δύσκολη κατάσταση για την χώρα και τον τομέα της υγείας, ας μην την επιδεινώνουν με ψευδείς φήμες, τις όποιες δεν τολμούν καν να διασταυρώσουν με την διοίκηση του νοσοκομείου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ