Σε «μετωπική» ανάμεσα στο νυν πρόεδρο Μιχάλη Νικολάου και τον Ευάγγελο Σακέλλιο αναμένεται να εκτυλιχθεί η εκλογική αναμέτρηση για το τιμόνι του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας που θα διεξαχθεί την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου.
Οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου και Διοικητικού Συμβουλίου στις 28 Νοεμβρίου παρουσιάζουν ενδιαφέρον μόνο εις ότι αφορά την κάλπη ανάδειξης προέδρου. Κι αυτό διότι για το εννιαμελές Συμβούλιο (μαζί με τον πρόεδρο), οι υποψηφιότητες που αφορούν την εκλογή των οχτώ μελών είναι ισάριθμες. Οπότε οι υποψήφιοι μένει μόνο να αγωνιούν για το ποιος θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους προτίμησης μεταξύ των 136 συνολικά εγγεγραμμένων μελών με δικαίωμα του εκλέγειν.
Τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής με την ολοκλήρωση της προθεσμίας υποβολής υποψηφιοτήτων εκτός της διπλής διαθεσιμότητας για την θέση προέδρου, το ενιαίο ψηφοδέλτιο καταγράφει μόνο οχτώ υποψηφιότητες, ήτοι: Αθηνά Γκόρου, Θωμάς Γόγαλης, Δημήτρης Λαμπράκης, Αλέξανδρος Μόσιαλος, Πέτρος Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Ρίζος, Ουρανία Τρομπούκη, Ελευθερία Φακίτσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ