ΤΗΝ περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο βρέθηκαν στην Πρέβεζα προκειμένου να συμμετάσχουν σε πολιτικές εκδηλώσεις ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης και ο νυν βουλευτής και πρώην υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώ λίγο διάστημα πριν σε ανάλογη εκδήλωση συμμετείχε ο νυν βουλευτής και πρώην υπουργός Νίκος Παππάς.
Προχτές Δευτέρα επρόκειτο να βρεθεί στα Ιωάννινα η τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και βουλευτής του κόμματος Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, όμως η πολιτική εκδήλωση αναβλήθηκε λόγω του θανάτου της Φώφης Γεννηματά, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι στον εν λόγω νομό προηγήθηκαν και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις με κορυφαία στελέχη.
Γιατί τα αναφέρουμε; Τα αναφέρουμε προκειμένου να καταδειχθεί το ενδιαφέρον των εκεί Νομαρχιακών Επιτροπών ώστε να διατηρήσουν ζωντανή την επικοινωνία με την κοινωνία και παράλληλα να γίνουν γνωστές οι θέσεις του κόμματος προς τους πολίτες. Αλήθεια, στην Άρτα έγινε από τις εθνικές εκλογές και μετά δια ζώσης παρόμοια πολιτική εκδήλωση; Εμείς τουλάχιστον δεν θυμόμαστε καμία.
Το άλλοθι της πανδημίας μπορεί μεν να είναι βολικό, όμως ο κορωνοϊός δεν έκανε καμία συμφωνία να μην ταξιδέψει σε Πρέβεζα και Ιωάννινα, βάζοντας παράλληλα στο μάτι την Άρτα. Δόξα τον Θεό άλλωστε ήμαστε ο μοναδικός νομός στην ηπειρωτική χώρα με πράσινο χρώμα στον επιδημιολογικό χάρτη.
Αίολο ως εκ τούτου το επιχείρημα αν αυτός είναι ο λόγος που η τοπική οργάνωση κρατάει… αποστάσεις από τέτοιες εκδηλώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ