ΑΛΛΗ μια προσπάθεια – από τις πολλές – του φίλου και στελέχους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Αντώνη Κοσσυβάκη, για προβολή της αγαπημένης του Κοιλάδας Αχελώου, η οποία άλλωστε το δικαιούται διότι πράγματι είναι πανέμορφη και συνάμα απείρου φυσικού κάλλους, με έναν πολιτισμό και μια μνημειακή κληρονομιά που θα την ζήλευε κάθε περιοχή.
Ο Αντώνης, λοιπόν, φρόντισε ώστε την προσεχή Κυριακή μέσω της πρωινής εκπομπής (10 με 12) της ΕΡΤ1 να υπάρξει, εκτός απροόπτου, ζωντανή σύνδεση με την Κοιλάδα Αχελώου, να μιλήσουν κάτοικοι για τον εναλλακτικό τουρισμό, για τα αξιοθέατα και τα μνημεία. Κι όλα αυτά στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας ώστε η Κοιλάδα Αχελώου να ανακηρυχθεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Φυσικής Ομορφιάς της UNESCO.
Η ζωντανή σύνδεση θα γίνει σε σημείο δίπλα στον Αχελώο ποταμό, ανάμεσα από Μεσόπυργο Άρτας και Καταφύλλι Καρδίτσας. Μεταξύ των άλλων αναμένεται, επίσης, να προβληθεί και η τοπική γαστρονομία, για την οποία αναφορά θα κάνει εκπρόσωπος του Συλλόγου Γυναικών «Λένω Μπότσαρη».
Συντονιστείτε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ