Αργά αλλά σταθερά σημειώνεται ένα ακόμα βήμα στο δρόμο για λειτουργικό ΞΕΝΙΑ στο Κάστρο. Από την κοινοπραξία «ΑΔΚ και BETAPLAN» παραδόθηκε την περασμένη εβδομάδα η οριστική μελέτη και το επόμενο στάδιο που θα ακολουθηθεί είναι οι εγκρίσεις από τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες και κατόπιν τούτων η έγκριση μελέτης εφαρμογής ώστε να πάρει σειρά η δημοπράτηση του έργου με κονδύλιο που είναι εξασφαλισμένο επί προηγούμενης κυβέρνησης από το ΕΣΠΑ.

Οι γνωρίζοντας από τέτοιου είδους γραφειοκρατικές διαδικασίες, μάς μεταφέρουν ότι πάμε για άνοιξη του 2022 προκειμένου να γίνει η δημοπράτηση, περίπου δηλαδή Απρίλιο μήνα. Ας ελπίσουμε ότι την ίδια χρονιά θα εγκατασταθεί και ο εργολάβος.

Όσο για την οριστική μελέτη ευπρόσδεκτη θεωρούμε ότι θα ήταν μια ενημέρωση προς το Δημοτικό Συμβούλιο ως συνέχεια και των προηγούμενων συζητήσεων για την τελική επιλογή της μιας από τις τρεις προτάσεις που είχαν διατυπωθεί. Όχι τίποτε άλλο αλλά για νάχουμε την εικόνα του έως ότου αποτελέσει ξανά σημείο αναφοράς της πόλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ