Πολιτική εκδήλωση με ομιλήτρια την τομεάρχη Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, διοργανώνει την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου η οργάνωση  του κόμματος στα Ιωάννινα.

Τίτλος της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Du lac, είναι «Για μια νέα αρχή με οδηγό την κοινωνία». Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ «η πρώην υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης θα αναφερθεί στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία και θα παρουσιάσει τις εναλλακτικές προτάσεις του κόμματος για ένα καλύτερο αύριο». Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό η βουλευτής Ιωαννίνων και πρώην υφυπουργός Παιδείας Μερόπη Τζούφη.

Κατά την περιοδεία της, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου θα επισκεφθεί τα γραφεία του ΕΦΚΑ Ιωαννίνων, θα συναντηθεί με τον Σύνδεσμο Πολιτικών Συνταξιούχων, καθώς και με το Σωματείο Εργαζομένων Υπεραστικού ΚΤΕΛ. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται επίσης συνέντευξη Τύπου προς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της περιοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ