«Όλες οι μαστογραφίες που αναβλήθηκαν λόγω βλάβης του μηχανήματος θα πραγματοποιηθούν από τα μέσα της εβδομάδας ή το αργότερο από την προσεχή Δευτέρα», επισήμανε ο διοικητής του νοσοκομείου Άρτας Ευάγγελος Ντάκουλας προς τον «Τ».

Η εφημερίδα επικοινώνησε με τον διοικητή μετά την καταγραφή της δυσαρέσκειας γυναικών, οι οποίες είχαν προγραμματισμένες εξετάσεις. Και καμιά φορά -όπως διαπιστώθηκε- η τύχη παίζει περίεργα παιγνίδια…

Οι δυο γυναίκες -προφανώς και άλλες που δεν έγινε γνωστή η περίπτωσή τους- είχαν ραντεβού την Παρασκευή 8 του μηνός, όταν δέχθηκαν ένα τηλεφώνημα πως η μαστογραφία πρέπει να ακυρωθεί λόγω βλάβης του μηχανήματος. Ειδοποιήθηκαν ξανά την Δευτέρα το πρωί ώστε να εκτελέσουν την συνταγογραφημένη εξέταση. Ενώ ξεντύθηκαν δυο φορές, το μηχάνημα τελικά δεν λειτούργησε και η εξέταση αναβλήθηκε εκ νέου.

«Όπως μας εξήγησαν η αναβολή σημειώνεται λόγω βλάβης», μας μετέφεραν οι συνομιλήτριές μας, όμως ταυτόχρονα εξέφρασαν και τον εξής προβληματισμό: «Τώρα η εξέταση φαίνεται να έχει εκτελεστεί χωρίς όμως να συμβαίνει πραγματικά. Τι θα κάνουμε, πώς θα συνταγογραφηθεί ξανά για να γίνει;».

Ο κ. Ντάκουλας επισήμανε ότι «όσες περιπτώσεις δεν εξετάστηκαν λόγω του προβλήματος θα κληθούν εκ νέου και η μαστογραφία τους θα γίνει κανονικά». Επιπροσθέτως ο ίδιος έριξε περισσότερο φως στην υπόθεση, λέγοντας: «Το μηχάνημα την Παρασκευή δεν λειτούργησε λόγω προγραμματισμένης συντήρησης από την εταιρεία. Πράγματι οι απεσταλμένοι τεχνικοί ήρθαν στο νοσοκομείο και έκαναν την συντήρηση. Έτσι, από Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, κλήθηκαν τα ραντεβού που είχαν αναβληθεί. Όμως δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο το μηχάνημα παρουσίασε πρόβλημα και δεν λειτούργησε. Τώρα τους περιμένουμε ξανά μέσα στην εβδομάδα προκειμένου να δουν τι μπορεί να συνέβη κατά την συντήρηση. Αν έρθουν σήμερα (σσ προχτές Δευτέρα), τότε θα κληθούν ξανά τα ραντεβού εντός εβδομάδας, Ειδάλλως το αργότερο από την προσεχή Δευτέρα».

Άντε να πείσεις την γυναίκα που ντύθηκε- ξεντύθηκε δυο φορές ότι το μηχάνημα κάνει… πεισμώματα μετά την συντήρησή του!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ