Ο Δήμος Αρταίων, οι εκδόσεις «ΤΟΠΟΣ», το βιβλιοπωλείο «Η Πολυθρόνα του Νίτσε» και το Επιμελητήριο Άρτας, διοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές, Δωρεά οργάνων-Δώρο ζωής».

Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, 6:30 το απόγευμα, στην αίθουσα ΔΙΩΝΗ, Δήμου Αρταίων, που βρίσκεται στο Εκθεσιακό Κέντρο «Κώστας Βάγιας», επί της περιφερειακής οδού. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι: Χρήστος Τσιρογιάννης (δήμαρχοςΑρταίων), Ιωάννης Γκολομάζος (πρόεδρος Επιμελητηρίου Άρτας), Ευάγγελος Ντάκουλας (διοικητής Νοσοκομείου Άρτας).

Ομιλητές θα είναι οι: Χριστόδουλος Ναθαναήλ (δρ. Εντατικολόγος, Διευθυντής Μονάδος Εντατικής Θεραπείας Νοσοκομείου Άρτας), Ηλιάνα Καϊντάση (διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Νοσοκομείου Άρτας), Σωτήρης Ζάχαρης (πρόεδρος Συλλόγου Νεφροπαθών Άρτας).

Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η Βάσω Αμπελογιάννη (μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και πληροφορικής Νοσοκομείου Άρτας, μέλος Γενικού Συμβουλίου ΑΔΕΔΥ).

Αποσπάσματα του Βιβλίου θα διαβάσει η Ελένη Θεοδώρου, εκπαιδευτικός – φιλόλογος. Τη συζήτηση θα κλείσει ο συγγραφέας του βιβλίου Δημήτρης Στρατούλης, μεταμοσχευμένος εκ νεφρού δυο φορές, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπουργός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ