Με τις καλύτερες εντυπώσεις εκφράστηκαν προς «Τ» όσοι συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδαυγής το περασμένο Σάββατο, υπό τον γενικό τίτλο «Ο δρόμος του κάστανου», που όπως φάνηκε τον χάρηκαν πολύ.
Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την «πεζοπορία αναψυχής…και το κυνήγι του κρυμμένου κάστανου». Σε μια διαδρομή τριών ωρών περίπου οι συμμετέχοντες θαύμασαν το τοπίο, βρέθηκαν και φωτογραφήθηκαν σε σημεία ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και κάποιοι …εντόπισαν κρυμμένους θησαυρούς. Η επιβράβευση των τυχερών ήταν διαφόρων ποσοτήτων κάστανα και καλύτεροι εξερευνητές αποδείχτηκαν οι μικρότεροι της παρέας.
Μεγάλοι πάντως νικητές ήταν αναμφίβολα οι διοργανωτές που φρόντισαν για όλα, ακόμα και για να κρύψουν νωρίτερα τους θησαυρούς. Όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τις εκδηλώσεις που αποτέλεσαν συνεργασία της τοπικής κοινότητας, του Συλλόγου «Η Αγία Παρασκευή» και των Φίλων της Άμμου, σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας.
Η έναρξη κηρύχτηκε το απόγευμα της Παρασκευής με ειδική ημερίδα. Θέμα της ήταν «Φύση και κλίμα», καταγράφοντας ικανοποιητική συμμετοχή παρά την βροχή. Το πρωί του Σαββάτου υλοποιήθηκε σεμινάριο τέχνης για μικρούς και μεγάλους υπό την καθοδήγηση της ζωγράφου Σοφίας Μπόμπολη, με θέμα «Όταν οι καρυδιές και οι καστανιές εμπνέουν και γίνονται τέχνη», το οποίο συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε την Κυριακή το πρωί.
Συγχαρητήρια και του χρόνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ