«Ένα σημαντικό έργο που αφορά στην αντιπλημμυρική προστασία περιοχών του κάμπου με την κατασκευή αυλάκων και την ασφαλτόστρωση δρόμου που εξυπηρετεί δεκάδες παραγωγούς της περιοχής, ολοκληρώθηκε», τονίζεται σε ανακοίνωση Τύπου του Δήμου Νικ. Σκουφά.
Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται: «Είναι ένα έργο ουσίας, ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα σ’ ολόκληρη της περιφέρεια της Άρτας. Πρόκειται για την βελτίωση, αντιπλημμυρική προστασία και ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας της Αγίας Παρασκευής, που θωρακίζει την ευρύτερη περιοχή από πλημμυρικά φαινόμενα.
Με προϋπολογισμό 2.200.000 ευρώ, σχεδιάστηκε και δρομολογήθηκε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και η σημερινή ξεκίνησε και ολοκλήρωσε την υλοποίησή του».