ΞΕΠΕΡΑΣΕ κάθε προσδοκία η ανταπόκριση των Αρτινών στην πρόσκληση του πλαστικού χειρουργού Αναστάσιου Τσεκούρα στην τελετή εγκαινίων του ιατρείου του επί της οδού Μαξ. Γραικού 33 την περασμένη Παρασκευή στην πόλη μας.
Εκτός από τους πάρα πολλούς συναδέλφους του γιατρούς, το παρόν τους έδωσαν επίσης εκπρόσωποι του τοπικού δημόσιου βίου και απλοί πολίτες. Μεταξύ των άλλων διακρίναμε τους βουλευτές του νομού Όλγα Γεροβασίλη (ΣΥΡΙΖΑ), Χρήστο Γκόκα (ΚΙΝΑΛ), δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη, αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Ψαθά, πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αρταίων Κώστα Τράμπα, πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου Μιχάλη Νικολάου, πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Ευάγγελο Χαρμπή, πρόεδρο Λυκείου Ελληνίδων Φωτεινή Δεβέκου, πρώην νομάρχη Λάμπρο Ρίζο κα.
Ο αγιασμός τελέστηκε χοροστατούντος του μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικου ενώ αμέσως μετά στον προαύλιο χώρο σχηματίστηκαν «πηγαδάκια», από τα οποία δεν απουσίαζε ο οικοδεσπότης, που δεν παρέλειπε να ευχαριστεί όλους για την τιμή που επιφύλαξαν ώστε να παραστούν στα εγκαίνια.
Φιλική και οικεία ήταν επίσης η σύζυγός του Ευδοκία, όπως επίσης δίπλα του στάθηκαν οι αδελφές του Έφη και Βάσω, γιατρός η πρώτη, γυμνάστρια η δεύτερη. Ιδιαίτερα χαρούμενοι και συγκινημένοι έδειχναν οι γονείς του Ανδρέας και Κατερίνα Τσεκούρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ