ΜΕ πολλούς τοπικούς επιχειρηματίες, οι οποίοι συμμετείχαν με δείγματα ποιότητας των προϊόντων τους και προσπέκτους και με φυσική παρουσία, εκπροσωπήθηκε στην ΔΕΘ (Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης) το Επιμελητήριο Άρτας.
Φυσική παρουσία στο περίπτερο του Επιμελητηρίου, μεταξύ άλλων, είχαν ο παραγωγός μύρτιλων και μελισσοκόμος Τρύφων Παπαϊωάννου, ο οργανοποιός Γιάννης Κουσουνέλος (από Περάνθη) και η Κατερίνα Αντωνίου, παρασκευάστρια γλυκών κουταλιού. Ο Τρύφωνας παρουσίασε τα προϊόντα μαρμελάδα και χυμό μύρτιλου, αποξηραμένα μύρτιλα, η συγκομιδή των οποίων ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιούλιο, όπως και μέλι.
Ο ίδιος μάς μετέφερε ότι οι επισκέπτες έδειξαν ενδιαφέρον για τα προϊόντα του, όπως βεβαίως για τα μουσικά όργανα του Γιάννη Κουσουνέλου και τα γλυκά κουταλιού της Κατερίνας Αντωνίου. Ωστόσο ο αριθμός τους ήταν περιορισμένος λόγω της πολιτικής που ασκήθηκε από την διοίκηση της ΔΕΘ. Κατά πρώτον για να εισέλθει κανείς στην έκθεση η τιμή εισιτηρίου ήταν 7 ευρώ, ενώ τέθηκε απαγορευτικό, ακόμα και με «γρήγορο τεστ», σ’ όσους από τους επισκέπτες δεν ήταν εμβολιασμένοι.
Νομίζουμε ότι το μέτρο ήταν ακραίο και ως ένα βαθμό τιμωρητικό. Είσοδος ούτε σε όσους εμφάνιζαν αρνητικό αποτέλεσμα από το «γρήγορο τεστ», γιατί;

Στο περίπτερο του Επιμελητηρίου στην ΔΕΘ βρέθηκαν ο Τρύφωνας και ο φίλος του οργανοποιός Γιάννης Κουσουνέλος που επίσης παρουσίασε την δουλειά του.
Ο Γιάννης Κουσουνέλος είναι πτυχιούχος του πρώην Τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής, όπως και η σύζυγός του Ρούλα Αντωνίου, η οποία είναι δεξιοτέχνης του ακορντεόν. Το ζευγάρι ζει στην Περάνθη, ασχολούμενο με την οργανοποιία και βεβαίως με την μουσική. Η Ρούλα μάλιστα συμμετέχει σε εμφανιζόμενα συγκροτήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ