ΕΚΤΟΣ νοσοκομείου Άρτας βρίσκονται από την περασμένη Τετάρτη 37 υγειονομικοί, στους οποίους επιδόθηκαν έγγραφα αναστολής καθηκόντων, αφού πρώτα ενημερώθηκε το υπουργείο Υγείας.
Από τους 155 γιατρούς, σε αναστολή τέθηκαν επτά, από τους 432 που ανήκουν στο νοσηλευτικό προσωπικό 20, από τους 119 διοικητικούς υπαλλήλους έξι και από τους 67 λοιπό προσωπικό (καθαριότητα κλπ) τέσσερις. Κάποιοι, εν τω μεταξύ, που για διάφορους λόγους (άδειες κλπ) βρίσκονται εκτός υπηρεσίας, οι περιπτώσεις θα εξεταστούν μόλις επιστρέψουν. Αν είναι ανεμβολίαστοι και επιμένουν να παραμείνουν, θα βγουν και αυτοί σε αναστολή εργασίας.
Με τον διοικητή του νοσοκομείου Ευάγγελο Ντάκουλα (φωτο), με τον οποίο επικοινωνήσαμε για το θέμα, σε σχετική ερώτηση που τού απευθύναμε, απάντησε ότι όλα τα κενά που προκύπτουν θα καλυφθούν εκ των έσω. Δεν θα απαιτηθεί, επομένως, κάλυψη θέσεων με νεοπροσλαμβανόμενους.
Κενά οπωσδήποτε δημιουργούνται και ως εκ τούτου περισσότερη δουλειά για κάποιους. Αν και κατά τη γνώμη μας το σκληρό μέτρο θα μπορούσε να είναι και αχρείαστο από τη στιγμή που το ποσοστό των εμβολιασμένων υγειονομικών ξεπερνά το 95%. Πόσο δηλαδή απαιτείται για να επιτευχθεί ανοσία της αγέλης, 100%;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ