ΜΕ συν δύο γιατρούς ακτινοδιαγνώστες, ενισχύθηκε το Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του νοσοκομείου Άρτας, οπότε με τους τρεις που παρείχαν υπηρεσία φτάνουν στους πέντε, με αποτέλεσμα να αυξάνεται το ποσοστό ενδυνάμωσης.
Δουλειά έπιασαν ο Κωνσταντίνος Σίτος με θέση διευθυντή (ήταν επικουρικός στο Κέντρο Υγείας Άρτας) και η Όλγα Ξηροπόταμου, επιμελήτρια α’. Στους πέντε να προσθέσουμε και την γιατρό του ΕΣΥ που έρχεται μια φορά την εβδομάδα από τα Ιωάννινα για μαστογραφίες.
Να συνέβαινε, όμως, το ίδιο και με τους τεχνολόγους ακτινολόγους και χειριστές εμφανιστές, που καθώς πληροφορούμαστε υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις, υπερβαίνοντας πολλές φορές εαυτούς προκειμένου να ανταποκριθούν στον υψηλό φόρτο εργασίας!

Πολλή η δουλειά, λίγοι οι τεχνολόγοι ακτινολόγοι
ΜΙΛΗΣΑΜΕ για υψηλό φόρτο εργασίας στο Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα του νοσοκομείου Άρτας και για να το αποδείξουμε θα σας αναφέρουμε ένα παράδειγμα.
Έγκυρες πηγές μάς μεταφέρουν ότι μόνο την Τρίτη της περασμένης εβδομάδας χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν γύρω στα 35 περιστατικά. Κι όχι απλά.
Γίνεται λόγος για εγκεφαλικά, τροχαία, αλλά και για συνανθρώπους μας που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Γιατροί, τεχνολόγοι ακτινολόγοι και χειριστές εμφανιστές δεν πήραν ανάσα. Όταν, λοιπόν, επιχειρείς ενδυνάμωση του Τμήματος… τους διακτινώνεις από την κορυφή ως τον πάτο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ