«Έλα κι εσύ για να γνωρίσεις νέους φίλους και να νιώσεις τη χαρά του αθλήματος». Μ’ αυτό το σημείωμα ξεκινά την ανακοίνωσή του ο «ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΣ Αθλητικός Όμιλος Άρτας-Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης» (ΒΑΟ), με αφορμή την έναρξη των νέων εγγραφών από την 1η Σεπτεμβρίου.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρει: «Διανύοντας τον έκτο χρόνο λειτουργίας, όλοι εμείς στην Ακαδημία είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη των εγγραφών για τη νέα μπασκετική χρονιά, πάντα με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων.

Σας περιμένουμε κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στον χώρο της Ακαδημίας από 6 το απόγευμα έως 8 το βράδυ, όπου θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές προκειμένου να ανανεώσουμε το ραντεβού μας και για φέτος. Πιστοί στο πλάνο μας και όπως πάντα πρωτοπόροι, συνεχίζουμε το τμήμα baby (3,4, και 5 χρονών). Συνεχίζουμε το εξειδικευμένο ενιαίο προπονητικό μας πρόγραμμα που ακολουθεί και για τους δώδεκα μήνες για τους αθλητές μας.

Όλοι οι προπονητές μας είναι καταξιωμένοι, αναγνωρισμένοι και έμπειροι με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος Ακαδημιών (coach) είναι ο Παναγιώτης Ασπρούδης (βοηθός Α1 ανδρών Πανιώνιος 2019-2020, ομιλητής σε διεθνή σεμινάρια για οργάνωση-προπόνηση σε αναπτυξιακές ηλικίες, διοργανωτής camp σε Ελλάδα και εξωτερικό, προπονητής ατομικής βελτίωσης αθλητών, μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων προπονητών).

Άλλωστε η Ακαδημία μας σαν πρωταρχικό στόχο έχει τα παιδιά να ευχαριστιούνται το μπάσκετ, μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, αλλά ταυτόχρονα να φτιάξουν χαρακτήρα που να διέπεται από αρχές και αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία, η κοινωνικότητα, η αυτοπειθαρχία, και η ομαδικότητα.

Τέλος να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξή σας σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που περάσαμε όλοι και ευχή μας είναι να είσαστε εσείς και τα μέλη της οικογένειας σας υγιείς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ