Ούτε τα καθίσματα ούτε και ο αύλειος χώρος του Αρχαιολογικού Μουσείου Άρτας, ήταν επαρκή για να φιλοξενήσουν το πολυπληθές κοινό με το οποίο πλαισιώθηκε η συναυλία που διοργάνωσε η Εφορεία Αρχαιοτήτων υπό το ολόγιομο φεγγάρι της Αυγουστιάτικης πανσελήνου.
Το κοινό ξεπέρασε κατά πολύ τα 800 άτομα και αρκετοί παρακολούθησαν την συναυλία του γνωστού, ταλαντούχου μουσικού και ερμηνευτή Δημήτρη Υφαντή από τα Ιωάννινα, ακόμη και από το δρόμο έξω από την περίφραξη. Το μουσικό σχήμα ξεκίνησε με ερμηνεία μεγάλων επιτυχιών γνωστών συνθετών όπως Μ. Θεοδωράκη, Μ. Χατζιδάκι, κα. η βραδιά κορυφώθηκε με το παραδοσιακό ρεπερτόριο με την ξεχωριστή ερμηνεία του Δημήτρη Υφαντή.
Δεν περίσσεψε καρέκλα ούτε για τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Στύλιο που παρακολούθησε την εκδήλωση όρθιος μετά της συζύγου του Νάντης. Την βραδιά απόλαυσε παράλληλα και η επικεφαλής της «Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής», δημοτική σύμβουλος Αρταίων, Λίτσα Κιτσαντά. Επρόκειτο για μια …θάλασσα κοινού που δεν επέτρεπε εύκολα να διακρίνει κανείς παρουσίες, αφού παρά τις αποστάσεις που τηρήθηκαν αυστηρά, οι περισσότεροι διατήρησαν και τις μάσκες τους σ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Βίκυ Καινούργιου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ