Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4η έκθεση κλασικών οχημάτων που διοργάνωσε η Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Άρτας στο εσωτερικό του Μεσαιωνικού Κάστρου Άρτας.
Εκθέτες και επισκέπτες από όλη την Ελλάδα ήρθαν στην Άρτα και γέμισαν τον μοναδικό χώρο του Κάστρου απολαμβάνοντας μία όμορφη βραδιά γεμάτη μουσική έχοντας για παρέα 100 και πλέον κλασικά και ιστορικά οχήματα (αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες).
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά, όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης, μίας εκδήλωσης η οποία άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων σε εκθέτες και επισκέπτες.
Με την 4η έκθεση κλασικών οχημάτων η λέσχη μας ανέβασε τον πήχη ακόμα ψηλότερα και αυτό που δημιουργήσαμε αθόρυβα πριν μερικά χρόνια υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να το κάνουμε πόλο έλξης για την πόλη μας

Προηγούμενο άρθροΧαράτσι στους συνταξιούχους ΟΓΑ υπέρ ΕΛΤΑ
Επόμενο άρθροΜήνυμα μητροπολίτη Άρτας κ. Καλλίνικου προς τους επιτυχόντες στις πανελλήνιες εξετάσεις έτους 2021
Ο Βασίλης Τσεκούρας είναι αθλητικογράφος. Σπούδασε στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (2007-2010), στην Αθήνα, και στο παρελθόν συνεργάστηκε με πολλές εφημερίδες, ιστοσελίδες και ραδιόφωνα απ’ όλη την Ελλάδα. Ήταν δημιουργός της επιτυχημένης αθλητικής ιστοσελίδας του νομού Άρτας, sportsarta.gr (2011-2014), ενώ στη συνέχεια συμμετείχε δημοσιογραφικά στο αθλητικό site της Ηπείρου, sportsnow.gr (2014-2016), έχοντας ρόλο κεντρικού διαχειριστή. Τις αγωνιστικές σεζόν 2017/2018 και 2018/2019 κατείχε τη θέση του Υπεύθυνου Τύπου στην ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας (Football League). Στα πρώτα του βήματα δημιούργησε και ασχολήθηκε με τα ιστολόγια (blog), Δ΄ Εθνική -5ος όμιλος- (2006-2008) και Χατ-τρικ (2008-2010), τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Από το καλοκαίρι του 2010 συνεργάζεται με τον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ Άρτας», όπου επιμελείται τις αθλητικές σελίδες της εφημερίδας και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα της, taxydromosartas.gr, ενώ το χρονικό διάστημα 2007-2011 αρθρογραφούσε στην αθλητική εφημερίδα της Άρτας, «ΆρταSport».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here