Επικαλούμενο διαμαρτυρίες επαγγελματιών-επιχειρήσεων της πόλης, για την απόφαση του Δήμου να απομακρυνθούν διαφημιστικές πινακίδες μέσα σε 20 ημέρες, το Επιμελητήριο Άρτας δια του προέδρου του Γιάννη Γκολομάζου, επισημαίνει προς τον Δήμο Αρταίων «την δυσκολία της παραπάνω ενέργειας, ειδικά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».

Αναφέρει συγκεκριμένα: «Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η περίοδος που διανύουμε εν μέσω της πανδημίας έχει προκαλέσει ήδη αρκετά προβλήματα στις επιχειρήσεις-μέλη μας. Η έλλειψη ρευστότητας είναι ήδη εμφανής στους επαγγελματίες της περιοχής μας και είναι σχεδόν αδύνατον να απομακρυνθούν τόσο άμεσα όπως ζητάτε με την ειδοποίησή σας.

Για το λόγο αυτό, σάς καλούμε κατά πρώτον να παραταθεί η όλη διαδικασία απομάκρυνσης των πινακίδων τουλάχιστον μέχρι τέλος του 2021 και κατά δεύτερον να συμβάλλετε ως Δήμος στη μείωση του κόστους για τις επιχειρήσεις, παραχωρώντας ειδικό συνεργείο του Δήμου σας, το οποίο και θα αναλάβει την απομάκρυνση των πινακίδων. Παρακαλούμε για τις δικιές σας ενέργειες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ