«ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ» οριστικά οι καλλιτέχνες που θα πλαισιώσουν φέτος το φεστιβάλ ΚΝΕ Οδηγητή Άρτας, στο οποίο μοναδική αλλαγή από τις προ κορωνοϊού ανεπανάληπτες βραδιές που χάριζε, θα αποτελέσει ο χώρος.
Το φεστιβάλ μετακομίζει και πηγαίνει στο Εκθεσιακό Κέντρο «Κώστας Βάγιας». Η απόφαση ελήφθη για να κερδηθεί μεγαλύτερη έκταση, επιτρέποντας έτσι την διατήρηση αποστάσεων διότι σε κάτι τέτοια η ΚΝΕ δεν κάνει… εκπτώσεις. Πάνω απ’ όλα η υγεία και η με κάθε θυσία προστασία της. Χώρια ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν κακοπροαίρετο να βαφτίσει «κορωνοπάρτι» το φεστιβάλ της. Κι επειδή κάτι τέτοια δεν τα σηκώνει βάζει τα πλάνα για τον σχεδιασμό στο Εκθεσιακό Κέντρο.
Το φεστιβάλ θα γίνει Παρασκευή 3 και Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, οπότε σημειώστε ονόματα. Πρώτη βραδιά Φωτεινή Βελεσιώτου και το γνωστό δημοφιλές συγκρότημα «Χαγιάλ» και την δεύτερη Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Αρτινός Χρήστος Σιάνας που πέρυσι, στο ίδιο φεστιβάλ, δημιούργησε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα.
Ενώ αυτή ήταν η αρχική προς υλοποίηση πρόταση, μόλις είδαν τα κρούσματα κορωνοϊού να ανεβαίνουν επικίνδυνα, αμφιταλαντεύτηκαν κάπως. Έπεσαν μεν κάποιες δεύτερες σκέψεις, αλλά η ιδέα του Εκθεσιακού τούς έφερε ξανά στην αρχή. Έτσι οι νεολαίοι του ΚΚΕ έρχονται όπως παλιά για να δώσουν τον δικό τους ξεχωριστό τόνο στην πόλη. Είναι έτοιμοι για ένα νέο… σεισμό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ