Στην 85η ΔΕΘ, η οποία επιστρέφει μετά από έναν χρόνο απουσίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, θα συμμετέχει το Επιμελητήριο Άρτας.
«Με σταθερή παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης τα τελευταία χρόνια και προτεραιότητά του τη στήριξη των επιχειρήσεων – μελών του, τους προσφέρει για μια ακόμα χρονιά την δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής με δικό τους περίπτερο εντός του αντίστοιχου του Επιμελητηρίου», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.
Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται: «Η 85η ΔΕΘ θα πραγματοποιηθεί από 11 έως 19 Σεπτεμβρίου, με φυσική παρουσία και τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων. Η φετινή ΔΕΘ θα είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα με κεντρικό θεματικό άξονα της Έκθεσης το Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον της χώρας, με αφορμή και την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.
Θα φιλοξενήσει αξιόλογες συμμετοχές απ’ όλη τη χώρα με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και την ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών, στην επιχειρηματικότητα, στην αγρο-διατροφική παραγωγή, αλλά και στην βιώσιμη ανάπτυξη και καινοτομία, οι οποίες εν τέλει θα σηματοδοτήσουν την αναπτυξιακή πορεία της οικονομίας που είναι το μεγάλο ζητούμενο της επόμενης ημέρας.
Η προσφορά του Επιμελητηρίου αφορά τα μέλη του και καλύπτει το κόστος ενός περιπτέρου που περιλαμβάνει: μετόπη με την επιγραφή του εκθέτη, μοκέτα, ένα τραπεζάκι, δύο καρέκλες, γενική καθαριότητα, κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος. Κάθε άλλο κόστος πέραν της συνεισφοράς του Επιμελητηρίου επιβαρύνει τους συμμετέχοντες (πχ αφίσες, διαφημιστικό υλικό, μεταφορά αντικειμένων από και προς τη ΔΕΘ, κόστος προσωπικού, κόστος διαμονής, κόστος διατροφής, κόστος μετακίνησης κλπ).
Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην 85η ΔΕΘ παρακαλούνται, προκειμένου να προβούμε σε έγκαιρο προγραμματισμό, όπως επικοινωνήσουν (καθημερινά 08:00-15:00) στο τηλέφωνο 2681028728 και στο email: epimelitirio@e-artas.gr. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής μελών μέχρι 30 Ιουλίου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ