Σταμάτησε κάθε δραστηριότητα στον υπό κατασκευή κόμβο στην εθνική οδό Άρτας Ιωαννίνων, στο ύψος των Εργατικών Κατοικιών και οι πολίτες που επικοινώνησαν με τον «Τ» ζήτησαν να πληροφορηθούν πότε και αν θα ολοκληρωθεί, διότι η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί δυσκολεύει την καθημερινή τους μετακίνηση.
Σε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «Αστική Κατασκευαστική», η απάντηση που δίνεται είναι πως «πράγματι υπήρξε καθυστέρηση καθώς από τις αρχές του έτους για εργασίες που έχουν εκτελεστεί και πιστοποιηθεί από τον Απρίλιο δεν έχουν καταβληθεί ακόμα τα ποσά».
Ωστόσο ο εκπρόσωπος της εταιρείας Χρήστος Παπάζογλου, διευκρίνισε πως η μη έγκαιρη καταβολή δεν οφείλεται στην Περιφέρεια Ηπείρου αλλά στην καθυστέρηση των χρηματοδοτήσεων από το κέντρο, δηλαδή το αρμόδιο υπουργείο Ανάπτυξης.
Σύμφωνα με τον κ. Παπάζογλου, το έργο έχει εκτελεστεί σε ποσοστό άνω του 60% και απομένουν εργασίες περίπου ενός μηνός. Ο ίδιος διαβεβαίωσε ότι από αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσουν και πάλι προκειμένου το έργο να ολοκληρωθεί.
Κι αυτό διότι η καθυστέρηση δεν συμφέρει κανέναν, ούτε βέβαια την εργολήπτρια εταιρεία. Οπότε η απάντηση προς τους πολίτες είναι ότι το έργο θα ολοκληρωθεί. Ανεξάρτητα, βέβαια, από το χρόνο
πληρωμής… Β.Κ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ