ΕΚΤΟΣ απ’ αυτά που ειπώθηκαν δημοσίως κατά την επίσκεψη του γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ Στυλιανού Κονταδάκη κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο, πληροφορούμαστε ότι ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ζήτησε και είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση μαζί του.
Κι επειδή και οι… τοίχοι έχουν αυτιά, αυτό που μεταξύ των άλλων μαθαίνουμε ότι επανέλαβε στον και διευθυντή του προέδρου του κόμματος, είναι πως δεν ενδιαφέρεται για την υποψηφιότητα βουλευτή, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως επιθυμεί τρίτη θητεία στο Δήμο.
Τού μετέφερε, επίσης, και κάτι άλλο και μάλιστα με ιδιαίτερη υπογράμμιση. Όταν δηλαδή υπουργοί επισκέπτονται περιφερειακές πόλεις να μην παρακάμπτουν την αυτοδιοίκηση, έχοντας ο ίδιος προσωπική εμπειρία από τέτοιες συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων. Ήταν τότε που στην πόλη μας είχε έρθει η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και λίγο διάστημα πιο πριν ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης, χωρίς ποτέ να μάθουν που βρίσκεται το Δημαρχείο και η Αντιπεριφέρεια. Θα εισακουστεί;

… Και ο δήμαρχος Αγνάντων
Στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις του Στυλιανού Κονταδάκη με κομματικά στελέχη και αυτοδιοικητικούς εκπροσώπους προσκείμενους στη ΝΔ, να προστεθεί και αυτή που είχε με τον δήμαρχο Κεντρ. Τζουμέρκων Χρήστο Χασιάκο.
Απ’ ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο δήμαρχος ζήτησε την διαμεσολάβησή του προς διάφορα υπουργεία για προώθηση έργων που αφορούν τον Δήμο του. Πληροφορίες, εξάλλου, αναφέρουν ότι από τα Κεντρικά Τζουμέρκα ήρθε στην Άρτα, παίρνοντας από μόνος του την πρωτοβουλία όταν έμαθε για την άφιξη του και διευθυντή του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη.
Όσο για τα αποτελέσματα θα φανούν στην πράξη…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ