Ο Στυλιανός Κονταδάκης που την περασμένη Παρασκευή βρέθηκε στην Άρτα, έχοντας σειρά συναντήσεων και επαφών πλην της ΔΕΕΠ ΝΔ και με μητροπολίτη κ. Καλλίνικο, δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη, αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Ψαθά, αστυνομικό διευθυντή Γεώργιο Βασιλείου, είναι δεξί χέρι του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη.
Εκτός από διευθυντής του στην προεδρία, διατηρεί καθήκοντα γραμματέα Οργανωτικού παίρνοντας την σκυτάλη από τον Λευτ. Αυγενάκη και παράλληλα είναι αναπληρωτής γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής. Υπήρξε στενός συνεργάτης του Κυρ. Μητσοτάκη στο πολιτικό του γραφείο από το 2007, γεννήθηκε στο Ροδοβάνι Χανίων το 1964, είναι εκπαιδευτικός -πτυχιούχος Παιδαγωγικού Τμήματος Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου.

Ο ίδιος διετέλεσε για πολλά έτη μέλος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αγίων Αναργύρων Αττικής και δημοτικός σύμβουλος του ομώνυμου Δήμου από το 2002 έως το 2006. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Άρα όσα είδε, άκουσε και διαπίστωσε κατευθείαν στον πρωθυπουργό…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ