Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και μετά από συμβουλές ειδικών, ελήφθη η δυσάρεστη, αλλά αναγκαία απόφαση, για την αναστολή λειτουργίας των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, για το φετινό Καλοκαίρι.

Οι συστάσεις των ειδικών εστιάζονται στο γεγονός, ότι οι Κατασκηνώσεις μπορούν να συντελέσουν στην ραγδαία και ανεξέλεγκτη υπερμετάδοση του κορωνοϊού, λόγω του κλειστού τύπου των Κατασκηνώσεων, της εικοσιτετραώρου λειτουργίας τους και του μεγάλου συγχρωτισμού.
Για την απόλυτη διασφάλιση της υγείας των κατασκηνωτών και του προσωπικού, συμφωνήθηκε η μη λειτουργία των Κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως Άρτης, για το φετινό καλοκαίρι. Για φέτος, θα μας γλυκαίνει η ανάμνηση των εικόνων, που συλλέξαμε επί σειρά ετών, με τις Θείες Λειτουργίες, την μελέτη του Θείου Λόγου, το δημιουργικό παιχνίδι, την συντροφικότητα.
Ας εφοδιαστούμε με διάθεση και υπομονή, για την επομένη Κατασκήνωση του Καλοκαιριού του 2022. Η Κατασκήνωση είναι «φωλιά για του Θεού την φαμελιά». Γι’ αυτό είναι πάντα όχι μόνο ωφέλιμη, αλλά και ασφαλής.

Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ