Η φωτογραφία δεν είναι τραβηγμένη στις αρχές του 2000 αλλά πριν μερικές ημέρες. Είναι καινούρια καθίσματα τύπου «σκηνοθέτη» που τοποθετήθηκαν σ’ όλη την πλατεία του θερινού κινηματογράφου «Ορφέας», εξασφαλίζοντας την φετινή λειτουργία του με καλύτερες συνθήκες.
Καλύτερες από τα προηγούμενα δυο χρόνια όταν οι πλαστικές καρέκλες αντικατέστησαν τις παλιές που για όσο διάστημα ο χώρος αυτός είχε παραμείνει κλειστός, εξαφανίστηκαν. Δηλαδή σε μεγάλο ποσοστό κλάπηκαν και σ’ έναν άλλο βαθμό καταστράφηκαν.
Η απόφαση για την αγορά νέων ήταν της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ, ώστε να επανέλθει ο δημοτικός σινε στην προηγούμενη κατάσταση. Η σημερινή του εικόνα, λοιπόν, πλήν όλων των άλλων, μάς ξύπνησε μνήμες από την εποχή που ο αείμνηστος δήμαρχος Αρταίων Κώστας Βάγιας, εγκαινίασε τον «Ορφέα» με τις ίδιου τύπου και χρώματος καρέκλες. Η εικόνα μοιάζει να τραβήχτηκε τότε. Το αποτέλεσμα στις εκδηλώσεις που έχουν διοργανωθεί έως σήμερα (παραστάσεις και προβολές) δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από τους πολίτες που μοιράστηκαν μαζί μας θετικά σχόλια για την φροντίδα του χώρου.
Συγχαρητήρια για την απόφαση, με την ελπίδα όμως να μην έχουν κι αυτά τα καθίσματα την τύχη των προηγούμενων…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ