Την πρόοδο των εργασιών στην επαρχιακή οδό Αστροχωρίου – Μεγαλόχαρης, διαπίστωσε κατά την επίσκεψή του στο Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη ο αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς.
Το έργο είναι προϋπολογισμού 5,5 εκατομμυρίων ευρώ και αφορά την κατασκευή και βελτίωση του δρόμου μήκους 3,5 χιλιομέτρων.
Κατά την περιοδεία του στον εν λόγω Δήμο, ο κ. Ψαθάς επισκέφτηκε επίσης το έργο βελτίωσης της οδού Μεσόπυργος-Αυλάκι (Όρια Νομού), που βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησης (ασφαλτόστρωση), καθώς έχουν κατασκευαστεί 3 χιλιόμετρα και απομένει 1,5 χιλιόμετρο ακόμα για την σύνδεση με την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.
Για το υπόλοιπο έργο, ο περιφερειάρχης και ο αντιπεριφερειάρχης έχουν πραγματοποιήσει συναντήσεις, κατά τις οποίες διαπιστώθηκε η θετική ανταπόκριση με τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες στο υπουργείο Υποδομών, προκειμένου να εξασφαλιστεί η πίστωση που απαιτείται για την κατασκευή του.
«Τα παραπάνω έργα-σημειώνεται σε ανακοίνωση Τύπου της Αντιπεριφέρειας- αποτελούν μέρος του σχεδιασμού της Περιφέρειας Ηπείρου για την κατασκευή των απαραίτητων υποδομών με στόχο την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής, που παρέμεινε για χρόνια σε μειονεκτική θέση και διαθέτει ένα παρθένο και καθαρό φυσικό περιβάλλον και πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, στοιχεία που μπορούν να γίνουν μοχλός προόδου ώστε οι νέοι να παραμείνουν στην περιοχή και να δημιουργήσουν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ