Στην Τοπική Κοινότητα Κορφοβουνίου συνεχίστηκε ο διάλογος της Δημοτικής Αρχής με την τοπική κοινωνία το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Χριστόφορο Σιαφάκα, Γιώργο Πανέτα, Παντελή Κωλέτσο και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Κώστα Ζέρβα, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κορφοβουνίου Αριστείδη Μέγα, τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου, καθώς και με κατοίκους της περιοχής.
Αναπτύχθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος, όπως άλλωστε είναι και ο στόχος αυτών των συναντήσεων για όλα τα θέματα που απασχολούν την περιοχή. Παράλληλα, τα μέλη της Δημοτικής Αρχής ανέλυσαν το σχεδιασμό του Δήμου, αλλά και την ατζέντα των βασικότερων θεμάτων που προγραμματίζονται για την περιοχή του Κορφοβουνίου. Ο λόγος, φυσικά, δόθηκε και στους πολίτες προκειμένου να εκφράσουν προβληματισμούς αλλά και ιδέες για όσα μπορούν να γίνουν.
Μεταξύ άλλων, αυτή την περίοδο στην Τοπική Κοινότητα Kορφοβουνίου υλοποιούνται, προγραμματίζονται και έχουν υλοποιηθεί τα εξής:
 Επίλυση θεμάτων επάρκειας πόσιμου νερού
 Διαπλάτυνση του κεντρικού δρόμου που οδηγεί στο Κορφοβούνι
 Τοποθέτηση ελαστικού τάπητα στο γήπεδο μπάσκετ στον Έλατο Κορφοβουνίου
 Τεχνικά έργα
 Τοποθέτηση γραμματοθυρίδων και υπαίθριων οργάνων γυμναστικής
 Έργα καθημερινότητας
 Αντικατάσταση φωτιστικών με φωτιστικά led, σε κοινόχρηστους χώρους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here