ΓΙΑ την Κυριακή 18 Ιουλίου είχε ανακοινωθεί μέσω του προγράμματος πολιτισμού Δήμου Πρέβεζας, ότι θα ανέβαινε επί σκηνής στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Γιάννης Ρίτσος» η παράσταση «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη» του Λάκη Λαζόπουλου από το «Θέατρο του Νέου Κόσμου».
Μιλάμε σε παρελθόντα χρόνο διότι η παράσταση αυτή δεν θα ανέβει τελικά λόγω ασθένειας του Λάκη Λαζόπουλου, όπως μάς ανέφερε η αντιδήμαρχος αρμόδια για θέματα πολιτισμού του Δήμου Αθηνά Κωσταντάκη. Κι όχι μόνο στην Πρέβεζα. Ακυρώνεται στο σύνολό της η καλοκαιρινή περιοδεία του θιάσου σ’ όλη την Ελλάδα, πρόσθεσε η ίδια.
Επειδή για την ασθένεια του Λάκη Λαζόπουλου με την σπουδαία προσφορά στο θέατρο και τον κινηματογράφο τίποτα δεν ακούσαμε τουλάχιστον μέσω των τηλεοράσεων, σπεύσαμε να αναζητήσουμε ενημέρωση μέσω των εφημερίδων και πέφτοντας στα «ΝΕΑ», διαβάσαμε ότι ύστερα από εξετάσεις διαπιστώθηκε εμβολικό επεισόδιο. «Ήταν ένας μικρός θρόμβος, που όμως διαλύθηκε εν τη γενέσει του», ανέφερε ο ίδιος στην εφημερίδα.
«Πριν το περιστατικό – αναφέρει στα «ΝΕΑ» – παραδέχεται πως διακατέχονταν από ισχυρό στρες, ωστόσο το συνδέει με το εμβόλιο (Pfizer) κατά του κορωνοϊού που είχε κάνει πριν δύο εβδομάδες».
«Απομένουν κάποιες εξετάσεις -προστίθεται- για να αποκλειστούν όλα τα ενδεχόμενα προέλευσης» σύμφωνα με τον ίδιο. Επειδή η εποχή είναι πάρα πολύ πονηρή και επειδή η εκστρατεία για τον εμβολιασμό κατάντησε να είναι φορτική απ’ όλες τις μπάντες, μήπως η δημοσιότητα της περιπτώσεως Λαζόπουλου, λόγω της δημοφιλίας του, θα έδινε άλλο τόνο; Υποθέσεις κάνουμε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ