Ενα ατύχημα που συνέβη την Κυριακή στην πλατεία Βλαχέρνας αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Η ηλικιωμένη γυναίκα αποβιβάστηκε από επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο στάθμευσε πάνω στην πλατεία. Κατά την αποβίβαση υπήρξε μάλλον κακός συντονισμός με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της στο πόδι.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο καθώς και η τροχαία Άρτας, η οποία κατέγραψε το συμβάν που αφορούσε σε «ατυχή στιγμή» χωρίς περαιτέρω διαδικασία από τους εμπλεκομένους με εξ αγχιστείας συγγένεια.
Με αφορμή το περιστατικό αυτό κάτοικοι της περιοχής μεταφέρουν στον «Τ» ότι αποτελεί πλέον συχνότατο φαινόμενο να εισέρχονται και να σταθμεύουν στον χώρο της πλατείας αυτοκίνητα. «Αν συνεχιστεί αυτό θα χρειαστεί η τροχαία να τοποθετήσει φανάρια ή να βάλει τροχονόμο επί της πλατείας όπως παλιά στην Ομόνοια», μας επισήμανε αναγνώστης. Πρόκειται για την πλατεία μπροστά από τον Βυζαντινό ναό της Παναγίας Βλαχερνών, όπου η κατάσταση αυτή όσο και η εικόνα που παρουσιάζεται χαρακτηρίζεται αποκαρδιωτική.
Την ίδια στιγμή, κάτοικοι αναρωτούνται αν οι παρεμβάσεις καλαισθησίας των μέσων σκίασης αφορούσαν μόνο την πόλη και όχι την δική τους περιοχή. Κι αυτό διότι δεν υπάρχει καλή αισθητική στα μέσα σκίασης με ομπρέλες ίδιου χρώματος όπως αυτές που ο Δήμος Αρταίων διέθεσε σε καταστήματα της Άρτας. Συνάμα μεταφέρονται ερωτήματα για τον τρόπο οριοθέτησης του χώρου ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων, όπως και του ελεύθερου διαθέσιμου για να παίζουν παιδιά κλπ.
Μήπως ο Δήμος να εξετάσει καλύτερα πλην της πόλης και τα επισυμβαίνοντα σ’ άλλες πλατείες, μέρες που είναι, και όλοι έχουν δικαίωμα στην αναζήτηση δροσιάς;
Β.Κ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ