Αιωνίως στο απέραντο γαλάζιο που υπεραγαπούσε

Έφυγε ο διευθυντής Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑΣ) ΟΑΕΔ Άρτας, καθηγητής Φώτης Ζήσης, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στον θαλάσσιο χώρο, στην Λυγιά, όπου ψάρευε χθες το απόγευμα, ασκώντας το αγαπημένο του σπορ, το ψαροντούφεκο.

Ο 58χρονος συμπολίτης μας με καταγωγή από το Γλυκόριζο Άρτας, δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας, αλλά παντοτινά στην αγκαλιά της θάλασσας την οποία υπεραγαπούσε.

Το ψαροντούφεκο αποτελούσε αγαπημένο του σπορ και το Σάββατο 26 Ιουνίου, βούτηξε με φίλο του. Το ραντεβού εξόδου από το νερό είχε δοθεί στην ίδια περιοχή στις 8 το βράδυ, όπου ο φίλος του τον περίμενε και η καθυστέρησή του -κάτι που δεν συνήθιζε- τον έκανε να κινητοποιήσει άμεσα τις αρχές. Η αναζήτηση για πάνω από 20 ώρες δεν είχε αποτέλεσμα μέχρι την Κυριακή το πρωί που εντοπίστηκε νεκρός σε άλλο σημείο του παραλιακού μετώπου.

Η είδηση του θανάτου του ξάφνιασε την τοπική κοινωνία, καθόσον κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο κοινωνικός, δραστήριος, ευγενικός και με έντονη παρουσία στα τοπικά πράγματα (ήταν υποψήφιος σε αυτοδιοικητικές εκλογές στο παρελθόν) Φώτης Ζήσης έτσι ξαφνικά δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Πέρασε στην αιωνιότητα στο απέραντο του ουρανού και της θάλασσας, στο απόλυτο γαλάζιο που οι φίλοι του γνώριζαν πόσο πολύ τον μάγευε… Ο «Τ» μεταφέρει τα θερμά του συλλυπητήρια στην σύζυγό του Έφη Κορίνη, τις κόρες του και όλους συγγενείς.

Καλό του ταξίδι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ