Η Φ.Ο.Α. – Φωτογραφική Ομάδα art.A’s για 4η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει το φωτογραφικό φεστιβάλ ‘’Ημέρες Φωτογραφίας Άρτας 2021”.

Η έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει την Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021 και θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη 30 Ιουνίου. Επίκεντρο των εκδηλώσεων θα είναι η έκθεση φωτογραφίας των μελών της Φ.Ο.Α. που επιμελήθηκαν η Φωτεινή Παπαχατζή και η Κατερίνα Κούρου, εισηγήτριες των φωτογραφικών σεμιναρίων που διοργάνωσε η Ομάδα μας την περίοδο 2020-2021.

Η φετινή έκθεση “ Έξη ” των μελών της Φ.Ο.Α αποκαλύπτει ανεξερεύνητες πλευρές του εαυτού μας και συνήθειες που προέκυψαν λόγω της πανδημίας στην καθημερινότητα μας. Δημιουργήθηκε με την συνεχή επίδραση σκέψεων, συναισθημάτων, φόβων ή επιθυμιών , μέσω του παιχνιδιού αλλά και της πορείας από το σκοτάδι στο φως, μέσω της παρατήρησης και της αφαίρεσης.

Στο πρόγραμμα θα περιλαμβάνονται επίσης βιντεοπροβολές σε διάφορα σημεία της πόλης των φιλοξενούμενων Φωτογραφικών Ομάδων από άλλες πόλεις, βιντεοπροβολή της έκθεσης “repost it” του Photometria festival, προβολές ντοκιμαντέρ, διαγωνισμός φωτογραφίας, φωτοβόλτα στο περιαστικό δάσος της πόλης και βραδιά νυχτερινής φωτογράφισης.

Οι εκδηλώσεις προσαρμόζονται στα δεδομένα της κατάστασης που ζούμε με τις υποχρεωτικές συστάσεις περί μη συγχρωτισμού σε κλειστούς χώρους εξαιτίας της πανδημίας του covid19. Συνεπώς αναδιαμορφώνουμε τις εκθέσεις μας με την μορφή ψηφιακής προβολής φωτογραφιών και την προβολή ντοκιμαντέρ κυρίως σε εξωτερικούς χώρους.

Σας καλούμε να γιορτάσουμε την τέχνη της φωτογραφίας με προβολές φωτογραφικών εκθέσεων σε διάφορα σημεία της πόλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ