Σε συνέχεια επίσκεψης εκπροσώπων του Επιμελητηρίου Άρτας στο Υποκατάστημα ΕΦΚΑ Άρτας, σχετικά με το πρόβλημα των Βεβαιώσεων Οφειλών των Μη Μισθωτών και των επιχειρήσεων και με πρωτοβουλία της Προϊσταμένης Διεύθυνσης, σας ενημερώνουμε ότι:

Tα μέλη του Επιμελητηρίου Άρτας, που ενδιαφέρονται για την λήψη Βεβαίωσης Οφειλής, να υποβάλλουν ή να επανέλθουν με νέο αίτημα για την λήψη της.
Πρέπει να υποβάλλουν το αίτημα στην πλατφόρμα του e-ΕΦΚΑ “Ηλεκτρονικό Αίτημα Εξυπηρέτησης” (δεν χρειάζεται να ορίσουν ραντεβού – αν χρειαστεί θα επικοινωνήσουν οι αρμόδιοι υπάλληλοι μαζί τους).
Στην κατηγορία αιτήματος επιλέγουν : Έσοδα-Ασφάλιση, στο αίτημα : Ασφαλιστική Ενημερότητα μη μισθωτού/αγρότη/αυτοαπασχολούμενου και στο Ελεύθερο κείμενο να ζητούν : Βεβαίωση Οφειλής για: (επιλέγουν να αναγράψουν το 1 ή το 2 από τα παρακάτω ανά περίπτωση)
1. Είσπραξη εκκαθαρισμένων απαιτήσεων ή εξόφληση τίτλων πληρωμής από το Δημόσιο άνω των 3000 € (όπως επιδοτήσεις Περιφέρειας, πληρωμή εργασιών προς το Δημόσιο κλπ.)
2. Σύναψη ή ανανέωση συμβάσεων δανείων άνω των 6000€ (αποκλειστικά για Τραπεζικά Ιδρύματα).
Σημειώνουμε ότι οι συγκεκριμένες βεβαιώσεις έχουν ισχύ μέχρι την τελευταία μέρα του μήνα έκδοσής τους.
Είμαστε σε άμεση επικοινωνία για οποιαδήποτε διευκρίνιση προκειμένου να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι ενδιαφερόμενοι.
(Αρμ. Υπάλληλος ΕΦΚΑ ΑΡΤΑΣ – Παύλου Νικόλαος – Τηλ. 2681081717)

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΤΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΛΟΜΑΖΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ