Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Ηπείρου, προς δημοπράτηση οδηγείται το έργο που αφορά την βελτίωση της οδού Περάνθης-Κομποτίου Άρτας.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 1.310.000 ευρώ. Οι 600.000 ευρώ προέρχονται από πόρους της Περιφέρειας και το υπόλοιπο ποσό καλύπτεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Με το έργο αυτό θα επιτευχθεί η ενίσχυση της οδικής ασφάλειας της περιοχής και η καλύτερη πρόσβαση των κατοίκων μεγάλου τμήματος των Δήμων Νικ. Σκουφά και Αρταίων προς την Ιόνια Οδό.

Ο αντιπεριφερειάρχης Άρτας, Βασίλης Ψαθάς σε δηλώσεις του, τόνισε: «Πρόκειται ουσιαστικά για ένα νέο δρόμο καθώς από το συνολικό μήκος των 2,1 χιλιομέτρων, τα 1,1χιλιόμετρα είναι καινούργια χάραξη και το υπόλοιπο τμήμα ανακατασκευάζεται.

Με τη νέα οδό προσφέρεται μεγαλύτερη οδική ασφάλεια στους εποχούμενους και η δυνατότητα για πιο εύκολη και σύντομη πρόσβαση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Νικ. Σκουφά προς την Ιονία Οδό, ενώ διευκολύνει και τη διαδημοτική σύνδεση. Έτσι, γίνεται πραγματικότητα ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων των τοπικών κοινοτήτων της περιοχής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ